MILON CIRKEL, FIT IN 35 MINUTEN

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Healthcenter Culemborg voor jou de oplossing!

Voordelen van Milon Cirkel fitness
Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool

Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel

100% veilig! Gegarandeerd geen blessures

Maak kennis met de dagpas
Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag jouw dagpas aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws
Laatste Corona nieuws

Laatste Corona nieuws

Geplaatst op: 2020-05-19

Beste sporter, Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond hebben wij een aantal belangrijke beslissingen genomen. Healthcenter Culemborg zal de komende maanden outdoor alle sportmogelijkheden verd...

Lees meer Meer nieuws