De succesverhalen van onze Milon cirkel

 

Martijn de Jong

Zeer tevreden

Ik train nu sinds begin Augustus met de Milon cirkel. Ben van vakantie terug gekomen en woog 122,5 Kg. Heb toen besloten dat ik daar wat aan wilde doen en ben naar de sportschool gegaan. Daar hebben ze mij enthousiast gemaakt voor de Milon cirkel. Onder begeleiding van een leuk team dat je goed monitort een aanmoedigt ben ik nu 2 maanden verder en al 15Kg kwijt.

 

Jeanet van der Sluijs (52)

Tevreden

Ik ben blij dat ik weer gestart ben met de Milon en ik probeer ook de twee rondjes volledig door te lopen. Ik word goed begeleid en er word naar je geluisterd, met als gevolg dat ik zonder blessures de Milon vol kan houden.

 

Aline te Weeme (40)

Zeer tevreden

Ik Milon nu al twee maanden drie keer per week. Daarnaast heb ik ook mijn eetpatroon aangepast (kcal. Tellen met MyFitness pal app). Resultaat 5 kilo lichter en spiermassa rijker. Sinds kort wissel ik Milon af met krachttraining, dus twee keer Milon en een keer krachttraining.

 

Wilma Prins (45)

Zeer tevreden

Ik vind 35 minuten trainen perfect voor mij. De evaluatiegesprekken vind ik erg leerzaam en nuttig. Ik ben erg blij met de resultaten m.b.t het afvallen. Er is een erg gemoedelijke sfeer.

 

Wordt jij het volgende succes verhaal van Healthcenter? Vul dan snel het onderstaande formulier in voor meer informatie!

 

Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920