Blijvend en gezond afslanken? Het kan met een persoonlijk plan van Healthcenter Culemborg

Wilt u graag afslanken en lukt het niet alleen?  Dan is het succesvolle persoonlijke plan van Healthcenter iets voor u!

In het persoonlijk plan van Healthcenter wordt er gewerkt aan de hand van BenFit, een succesvol lifestyleprogramma dat rust op drie pijlers:

EET

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. BenFit is gezond, gevarieerd en houdt rekening met uw energiebehoefte. Wij garanderen u een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.

BEWEEG

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van uw nieuwe gezonde levensstijl. Uw persoonlijke coach geeft adviezen op het gebied van beweging. Deze adviezen garanderen een betere lichamelijke conditie en fitheid.

RELAX

Wilt u fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat u lekker in uw vel zit.
Uw persoonlijke coach gaat werken aan uw balans tussen inspanning en ontspanning. Met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid.

Het voedingsplan van Healthcenter is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en  ook nog eens gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is dan ook geen dieet, het bevat dus geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond en regelmatig eet. Het voedingsplan zorgt uiteindelijk voor een eetgewoonte die past bij jouw lichaamsbehoefte en is zonder moeite een leven lang vol te houden.

Waarom wachten terwijl je ook gewoon nu al aan de slag kunt gaan? Maak nu een afspraak via het onderstaande contact formulier.

Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Lifestyle Changer bij Healthcenter Culemborg

Lifestyle Changer bij Healthcenter Culemborg

Geplaatst op: 2018-04-30

Your Body is a Reflection of Your Lifestyle Zet nog voor deze zomer de stap naar een gezondere leefstijl. Klik voor alle (start) informatie >>  

Lees meer Meer nieuws
Aangepaste openingstijden en lesrooster

Aangepaste openingstijden en lesrooster

Geplaatst op: 2018-03-01

Aangepaste (les)rooster:

Lees meer Meer nieuws