INDIVIDUEEL FINTESS BIJ HEALTHCENTER CULEMBORG

Met de persoonlijke begeleiding van Healthcenter Culemborg behaal jij efficiënt jouw doel. Wij maken sporten leuk en persoonlijk. D.m.v. persoonlijke hulp en ons aanbod op sport en voeding gebied kunnen wij jou helpen. Met jou commitment en de specialisten van Healthcenter Culemborg  wordt sporten leuk, effectief en het geeft je energie!

Waarom kiest Culemborg voor Healthcenter Culemborg?
Al velen gingen jou voor. Bij Healthcenter Culemborg behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Healthcenter Culemborg onderscheidt zich van andere sportscholen in Culemborg vanwege:

Persoonlijke trainingsschema's gericht op het behalen van uw doelstelling
Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat

De mogelijkheid tot wellness, naast de groepslessen en het reguliere fitness
(Trainen op de Milon Cirkel. Effectief, veilig en op maat ingesteld) 


Maak kennis met Healtcenter Culemborg en vraag jouw Dagpas aan!

 

 

Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws