Haal het beste uit jezelf met Personal Training bij Healthcenter Culemborg

 

Wij halen het beste uit jezelf

 

  • Persoonlijk en doelgericht
  • Resultaten
  • Deskundige Trainers
  • Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt
  • Blijf gemotiveerd en gretig naar meer!

 

 

Heb je het gevoel dat je “moet” sporten, vind je het lastig om jezelf op te peppen om naar de sportschool te gaan, of is het lastig om sporten toe te voegen aan een toch al drukke agenda? Je bent niet alleen!

 

Veel van onze sporters geven aan dat ze juist om die redenen hebben gekozen voor het trainen met ons. Je maakt namelijk samen met je trainer een afspraak om te komen sporten, op een tijdstip en dag die jou het beste uitkomt. Afzeggen doe je dan niet meer zo snel, terwijl je dat misschien wel snel doet wanneer je op jezelf bent aangewezen.

 

De trainingen bij Your Workout zijn nooit hetzelfde en toch altijd gericht op jouw persoonlijke doelen. Door het constant variëren van oefeningen en met telkens weer nieuwe uitdagingen voor jouw motoriek, kracht en conditie, zorgen onze trainers er voor dat je elke training weer een nieuwe trainingsprikkel krijgt.

Jouw trainer zorgt voor een veilige en goede opbouw in het trainingsprogramma. Hierdoor zal je merken dat je snel resultaat zult ervaren zonder jezelf voorbij te lopen met kans op blessures. Wij regelen alles tijdens de trainingen, zodat jij zonder zorgen heerlijk kunt trainen.

 

Wil je gratis kennismaken met één van onze Personal Trainers? Neem dan nu contact met ons op via:

info@your-workout.nl

 

Maak nu kennis met Personal Training


Vraag de Gratis Proefles Personal Training aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Maak nu de start naar een Sterker & Fitter lichaam!

Maak nu de start naar een Sterker & Fitter lichaam!

Geplaatst op: 2018-08-31

Maak nu de start naar een Sterker & Fitter lichaam met het Fatburn Project van Healthcenter Culemborg!

Lees meer Meer nieuws
De weekenden zullen vanaf 1 september weer tot 16.00 geopend zijn

De weekenden zullen vanaf 1 september weer tot 16.00 geopend zijn

Geplaatst op: 2018-06-27

    De weekenden zullen vanaf 1 september weer tot 16.00 geopend zijn     Wij horen graag uw feedback.     Team hcc  

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.