GRIT-LesMills bij Healthcenter Culemborg

GRIT-LesMills  is een 30 minuten durend, nieuw, uitdagend en uniek full body workout trainingsprogramma.
Geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken.
Eén of twee keer per week deelnemen levert je gegarandeerd fantastische resultaten op.

Met deze supereffectieve en -efficiënte workout wordt je supersnel superfit en behaal je superresultaten. De hoge intensiteit verbetert niet alleen je conditie, maar levert een snellere vetverbranding op met behoud van spiermassa. Grind strong gaat verder dan gewone kracht- en conditietraining.

GRIT-LesMills is gebasseerd op HIIT-principe, wat staat voor High Intensity Interval Training, een extreem intensieve training met verbrandings- en herstelmomenten. Elke training bestaat uit een carido gedeelte, een kracht & power blok en een blok waarbij de step een rol speelt om kracht en snelheid te vergroten. Deze combinatie levert een intense fysieke prestatie op, die ervoor zorgt dat ook na de training de vetverbranding nog doorgaat.

Geschikt voor fitness beoefenaars, die hun fitnessniveau (elk niveau, dus ook beginners) naar een volgend level willen brengen en mensen, die graag intensiever willen trainen met een minimale tijdsinvestering. Ga met GRIT-LesMills voor the MAX!

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws