Kids lessen bij Healthcenter Culemborg

KIDSBOOTCAMP


Bij Kidsbootcamp gaan de kinderen onder begeleiding van een ervaren instructeur een uur lang allemaal leuke bootcampactiviteiten doen. Zoals met touwen zwaaien, touwspringen, leuke groepsactiviteiten en meer.  Het resultaat daarvan zal zijn, een uur vol plezier en een verbeterde conditie. 

Ook benieuwd naar de Kidsbootcamp? Kom dan eens langs voor een proefles.

KIDS FIT


Bij KidsFit leren de kinderen op een verantwoorde manier bezig zijn met het verbeteren van hun conditie kracht en spelinzicht. De kinderen zijn op een speelse en vooral leuke manier bezig om hun lichaam fitter te maken.

KIDS DANCE


Kidsdance is een afwisselend beweeg- en dansprogramma, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot … jaar. De jonge “kidsdancers” bewegen, spelen en dansen vooral op leuke muziek. Het programma sluit aan bij de belevingswereld en motorische mogelijkheden van de kinderen.


 


 

 

Vraag alle informatie aan en laat je kids gratis kennis maken!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws