Beste sporter,

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!!

Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende afstand van elkaar geplaatst en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Onze luchtbehandeling voldoet aan de eisen die gesteld zijn en de inrichting en routing in onze sportschool zijn tijdelijk aangepast. Daarnaast zullen wij de buiten activiteiten blijven aanbieden als extraatje! Ook vragen wij je jouw bezoek aan de sportschool altijd vooraf te reserveren middels onze app. Deze app kan je downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Heb je nog geen link van ons ontvangen? Mail dan naar info@healthcenter-culemborg.nl, dan zorgen wij dat je die alsnog ontvangt.

Bij de verplichte sluiting van de sportschool hebben we alle leden gevraagd om een keuze te maken de sportschool te steunen en later compensatie te krijgen of om een tijdelijke stop te activeren en vervolgens bij een volledige openstelling het lidmaatschap weer te continueren.

Als je het lidmaatschap tijdelijk hebt gestopt vanwege de sluiting van onze sportschool dan wordt jouw lidmaatschap per 1 juli weer geactiveerd. Hier hoef je niets voor te doen.

Verlenging van het tijdelijk gestopte lidmaatschap kan enkel nog onder de volgende voorwaarden: blessures, zwangerschap of andere medische redenen en seizoensporten. Ben je financieel erg hard geraakt door de afgelopen maanden of zijn er andere redenen waardoor je nu niet je trainingen kan hervatten, laat ons dit dan weten, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing voor jou.

Heb je ons gesteund? Dan heb je recht op compensatie.

Heb je ons gesteund en heb je je lidmaatschap doorbetaald, dan krijg je van ons met ingang van 1 juli 6 maanden lang 10 euro korting per maand op je lidmaatschap en een gratis zonnebankmodule t.w.v. 60 euro. Ook hebben wij een leuk presentje voor jullie. Eind van het jaar zullen wij het voortbestaan van de club op gepaste wijze vieren. Meer info hierover volgt later dit jaar.

Ben je het niet eens met ons compensatieplan, met onze werkwijze of met onze manier van communiceren? Vertel het ons! Ben je tevreden, vertel het anderen

Mocht het kabinet onverhoopt toch besluiten dat de opening later zal plaatsvinden dan zal al het bovenstaande automatisch mee schuiven in de tijd.

Wij hopen jullie weer te mogen begroeten in de club. Wij hebben jullie erg gemist in de afgelopen tijd.

Hopelijk tot snel!
Met vriendelijke groet,

Jasper Hoogstraten

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws