Beste sporter,

Allereerst willen we iedereen bedanken die ons in de afgelopen weken gesteund heeft, zowel financieel als in de vorm van bemoedigende berichtjes. Dit waarderen we heel erg.

Helaas hebben we het bericht gekregen dat fitnessclubs tot 1 september gesloten zullen blijven. We hebben bevestigd gekregen dat onze brancheorganisatie komende week in spoedoverleg gaat met het kabinet. Het doel van dit overleg is om fitnessclubs vervroegd open te laten gaan, namelijk per 1 juni.

Dat zou voor ons heel fijn zijn. We weten zeker dat we voor al onze leden een veilige sportomgeving kunnen creëren en staan te popelen om jullie weer binnen te mogen verwelkomen.

Goed nieuws, er komt wel een versoepeling! Er mag van de overheid vanaf 11 mei a.s. buiten gesport worden met maximaal 10 mensen.

We gebruiken komende week om ons goed voor te bereiden, zodat we kunnen uitbreiden met ons aanbod.

We starten dan ook vanaf maandag 18 mei met onze outdoor groepslessen en fitnesslessen/ circuittraining/ FunXtion/ Bewegen Voor Ouderen totaal met maar liefst 18 lessen per dag!!! Deze worden gegeven bij ons Healthcenter. Uiteraard houden we ons aan alle voorzorgsmaatregelen en verwachten dat ook van jou.

De fitnesslessen/circuittrainingen worden in 3 categorieën onderverdeeld;

- Outdoor Fitness (circuit)
- Outdoor FunXtion + buikspierkwartier
- Outdoor Groepslessen

Wat zijn onze spelregels?

- Verzamelen op de parkeerplaats en houden 1.5 m afstand.
- Voor en na elke les worden de gebruikte materialen schoongemaakt.
- We vragen jou in je sportkleding te komen met een grote handdoek en bidon met drinken.
- Er kan geen gebruik gemaakt worden van de koffielounge, douches en toiletten. De club is gesloten.
- Dus even thuis naar de wc gaan en pas je kleding aan op het weer.
- Er staan desinfectiezuilen.
- Uiteraard niet komen sporten met klachten als koorts, verkoudheid en hoesten.

Voor deelname aan de lessen moet er gereserveerd worden via de Sportivity app (ons ledenadministratieprogramma). De link om je te registreren voor de app zodat je reserveringen kunt maken, wordt verstuurd. Houd je mailbox (en spambox) dus in de gaten. De link om je account te activeren is 72 uur geldig. Download de Sportivity app dus alvast in de Apple Store of Google Play Store.

Via de app kan je uit één van de drie categorieën kiezen en je favoriete workout reserveren. Ga hiervoor naar "Lessen" > "Andere les boeken" > Kies je favoriete les of fitness uur.

Elke les of fitness uur duurt 45 min. zodat we tijd hebben om de materialen te reinigen en deelnemers veilig te laten wisselen.

Voor nu kun je maximaal 2 lessen per week boeken. Elke zondag op maandag nacht krijg je twee nieuwe reserveringsmogelijkheden. Deze aantallen willen we uitbreiden, maar we beginnen voorlopig hiermee om iedereen een kans te geven zijn of haar training in te plannen. Eenmaal gereserveerd ben je verplicht naar je les te komen. Voel je je uiteindelijk niet fit of kan je echt niet komen, dien je op tijd via de app je reservering te annuleren.

Nieuwe lessen, trainingsmogelijkheden etcetera worden aangekondigd via onze Facebook pagina, Instagram en website. Volg deze dus als je dat niet al doet.

We hebben offertes aangevraagd voor grote tenten om ook met minder goed weer door te kunnen sporten.

We snappen dat er ook vragen zijn over het betalen over het lidmaatschap. We zijn bezig met het maken van een plan hiervoor. Volgende week zullen we hier een bericht over uit doen.

Met de start van Healthcenter Culemborg Outdoor willen we er samen met jou voor zorgen zo fit mogelijk deze bizarre tijd door te komen.

Dus download de app en houd je mailbox, onze website, Facebook en Instagram in de gaten.
Blijf gezond en we zien je vanaf maandag 18 mei!

Met sportieve groet,

Wendy, Roscoe, Amarante, Bas, Naomi, Michella, Saskia, Jasper en Jasper

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws