Eindejaarsmail 2018

Beste sporter,

December staat alweer voor de deur. Voor ons een moment om terug te blikken op afgelopen jaar en vooruit te kijken naar volgend jaar. Wat hebben wij afgelopen jaar leuke activiteiten mogen organiseren, en wat hebben wij weer een enorme waardering voor ons werk gekregen.

Ontwikkelingen

Waar hebben wij dit jaar aan gewerkt?

 • Het introduceren van een nieuw begeleidingsplan en leuke challenges
 • Wat zeker niet mag ontbreken is de komst van Jasper Hoogstraten als nieuwe eigenaar. Met de komst van Jasper zijn ook veel apparaten vernieuwd, is er veel onderhoud gepleegd en is de horeca opgeknapt
 • Extra aanbod aan groepslessen zoals bijvoorbeeld Yoga, Bootcamp en Bodypump op zondag
 • Wij hebben onze abonnementsstructuur aangepast voor nieuwe leden 
 • Nieuwe airco’s, dumbells, barbells en nog vele andere kleine materialen (beamer, geluidsapparatuur aerobics etc.)
 • Onze schoonmaak afdeling is uitgebreid en daarnaast hebben wij een samenwerking met 
  schoonmaak bedrijf Hennie van den Hoff voor maandelijks grote schoonmaak

 

Wat staat er voor 2019 op de planning?

 • Het uitbreiden van de challenges en ons begeleidingsprogramma zullen wij verder door ontwikkelen om u nog beter te kunnen helpen naar uw doel
 • 2019 staat in het teken van Functioneel fitness. Wij zullen de grootste functionele fitness afdeling van Culemborg openen
 • Wij introduceren een nieuw internationaal fitness concept. Meer info volgt voor de zomer van 2019!

 

Plan op maat.

Ook in 2019 streven wij ernaar om u zo goed mogelijk te helpen op weg naar uw doel(en).

Wij doen dit door middel van onze geavanceerde en zeer succesvolle Milon cirkel, door een persoonlijk schema te maken voor in de fitness of door ons uitgebreide aanbod aan groepslessen.

Naast ons aanbod in de fitness hebben wij nog een groot scala aan partners waar u terecht kunt. Heeft u bijvoorbeeld extra motivatie nodig tijdens het sporten en/of voedingsbegeleiding, dan is de samenwerking met Kr8 personal training of ReBoC online coaching echt wat voor u. Heeft u last van blessures dan kunnen wij u in samenwerking met Fysio Verbeek weer op weg helpen.

Maar u kunt ook denken aan een schoonheidsbehandeling bij Mooi by Bo of nieuwe nagels bij onze entree gevestigde Love for Nails. Wij bieden u meer dan enkel inspanning.

Tevredenheid

Wij vinden dat jullie mening telt. Wat jullie ongetwijfeld is opgevallen is het aantal vernieuwingen en aanpassingen. Een nieuwe airco, nieuwe dumbells/barbells, horeca en sauna tafels/stoelen, yogalessen en natuurlijk ons nieuw begeleidingsplan. Ook het onderhoud van de toestellen en training van het team is voor ons een belangrijk onderdeel geworden.

Zoals jullie wellicht hebben meegekregen is er op Prinsjesdag besloten dat het lage btw tarief met 3% omhoog zal gaan. Eind van het jaar zullen wij daarom onze prijzen helaas iets moeten aanpassen. Voor jou komt dit neer op € 1,00 tot € 2,50 per abonnement. Vanaf 1 januari 2019 zullen deze nieuwe tarieven van kracht zijn. 

Wij hopen dat jullie nog vele jaren met ons mee willen ontwikkelen. 

Sportieve groet,

 

Team Healthcenter Culemborg

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Zet de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven!

Zet de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven!

Geplaatst op: 2018-08-31

Zet nu de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven met het Fitheidsonderzoek van Healthcenter Culemborg!

Lees meer Meer nieuws
Eindejaarsmail 2018

Eindejaarsmail 2018

Geplaatst op: 2018-12-13

Beste sporter, December staat alweer voor de deur. Voor ons een moment om terug te blikken op afgelopen jaar en vooruit te kijken naar volgend jaar. Wat hebben wij afgelopen jaar leuke activiteiten mogen organi...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.