Extra outdoor bootcamp bij Healthcenter

De zon breekt weer door & dat betekent dat we meer buitensport willen! Er zijn bij Healthcenter extra Outdoor Bootcamp uurtjes bijgekomen. Iedere maandagavond om zeven uur & iedere zaterdag ochtend om tien uur, extra Outdoor bootcamp lessen, speciaal voor onze leden. Wat houdt Outdoor bootcamp in? Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht. Denk dan aan een combinatie van uithoudingsvermogen en krachttraining. Verder is het natuurlijk lekker bewegen en zal het zorgen voor een hoop plezier en een verbeterde conditie.

En dit alles zit gewoon bij u abonnement inbegrepen, dus u betaalt geen extra kosten hiervoor. Nog geen lid?

Dan mag er altijd een keer vrijblijvend geprobeerd worden! Voor de mogelijkheden kunt u het onderstaande formulier invullen en dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Zet de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven!

Zet de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven!

Geplaatst op: 2018-08-31

Zet nu de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven met het Fitheidsonderzoek van Healthcenter Culemborg!

Lees meer Meer nieuws
Extra outdoor bootcamp bij Healthcenter

Extra outdoor bootcamp bij Healthcenter

Geplaatst op: 2017-04-24

De zon breekt weer door & dat betekent dat we meer buitensport willen! Er zijn bij Healthcenter extra Outdoor Bootcamp uurtjes bijgekomen. Iedere maandagavond om zeven uur & iedere zaterdag ochtend om tien...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.