Laatste Corona nieuws

Beste sporter,


Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond hebben wij een aantal belangrijke beslissingen genomen. Healthcenter Culemborg zal de komende maanden outdoor alle sportmogelijkheden verder ontwikkelen en uitbreiden. Zowel groepslessen als vrije fitnesstrainingen zullen mogelijk zijn, met de kwaliteit die je van ons gewend bent.


Het volledig openen van de sportschool laat echter helaas nog even op zich wachten. Verantwoord bewegen en sporten is onze passie en om je daarbij te helpen zijn wij gestart met ons speciale OUTDOOR programma. Je kunt iedere werkdag van 08.30 tot 21.00 uur en de ochtenden in het weekend bij ons terecht!! Wij hebben meer dan 18! trainingen OP EEN DAG ingeroosterd die je kunt reserveren via de speciaal ontwikkelde app 'Sportivity'. Deze app kan je downloaden in de App Store en Google Play Store. Heb je nog geen link van ons ontvangen? Mail dan naar info@healthcenter-culemborg.nl, dan zorgen wij dat je die alsnog ontvangt.


Wij verzorgen de lessen in een aangepaste vorm en alleen buiten op ons speciaal ingerichte privé sportterrein achter de sportschool. De trainingen duren 45 minuten en vinden plaats onder professionele begeleiding. Aan alle RIVM veiligheidsvoorschriften en hygiënemaatregelen worden voldaan. Dit verwachten wij uiteraard ook van jou. Heb je verkoudheidsklachten, hoest je of heb je koorts, kom dan niet sporten. De fysiotherapeuten, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste zijn ook weer begonnen.


Jouw lidmaatschap wordt aangepast.


Een bedrijf voor langere tijd dicht houden…hoe doe je dat? En welk bedrijf kan dat zonder hulp? Wij zijn een beperkte tijd in staat om onze bedrijfskosten voor ons uit te schuiven. Echter helemaal zonder de lidmaatschapsgelden is het simpelweg niet mogelijk. Velen van jullie dragen de sportschool een enorm warm hart toe en daarom durven wij een beroep te doen op jullie begrip en coulance.


Ondanks dat wij alles online en outdoor optuigen, vinden wij het niet meer dan logisch om naar de lidmaatschappen te kijken. Wij stoppen dan ook met het incasseren van jouw huidige lidmaatschap tot wij de deuren weer volledig mogen openen. Wel willen wij jou vragen om vanaf juni een maandelijkse afschrijving van 15 euro te accepteren. Mocht je het hier niet mee eens zijn, vernemen wij dat graag van je door te reageren op deze mail. Dan zullen wij ook deze betaling stop zetten. 

Mocht je de club extra willen ondersteunen middels betaling van het volledige lidmaatschap dan zou dat helemaal geweldig zijn. Klik hier om je keuze bekend te maken, dan gaan we het voor je regelen. 


Vanaf de sluiting op 16 maart hebben wij toegezegd een compensatie te geven aan iedereen die dat wilde. Ook kon je direct je lidmaatschap bevriezen, want wie weet zit jij nu zonder werk, of met verminderde inkomsten. Wij hebben daar alle begrip voor en houden ons aan de gemaakte afspraak. De compensatie van de betaalde lidmaatschappen van 16 maart t/m 1 juni zal plaatsvinden vanaf het moment dat er weer binnen getraind kan/mag worden. Hier volgt tzt een aparte mailing over.


Wij hopen van harte jou de komende dagen/weken weer te mogen ontvangen, want wij zijn weer OUTDOOR volledig up and running!!! Klik hier op de foto voor een sfeerimpressie.
En vergeet niet...

Stay Safe!


Met sportieve groeten,

Jasper Hoogstraten
Team Healthcenter Culemborg

ps Zit je momenteel in een tijdelijke stop? Dan verlengen wij die voor je, maar wil je ons toch steunen om deze zomer gezond te blijven? Klik dan hier.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws