Nieuws

Lieve sporters,
De hartverwarmende reacties van vele leden op de verplichte tijdelijke sluiting hebben wij als Healthcenter-team als zeer dierbaar ervaren. Voor ons is dit een teken dat je met plezier bij ons komt sporten. Wij doen er dan ook alles aan om met je in contact te blijven en hopen dat de sportschool weer snel haar deuren voor je mag openen.

Het is een feit dat in beweging zijn en blijven belangrijk is voor je gezondheid, weerstand en immuunsysteem. Daarom hebben wij de afgelopen week voor jou de volgende sportmogelijkheden voor je gecreëerd:
 
-  Wij zijn volledig online met onze (Live)lesprogramma's, thuisprogramma's en trainingsschema's voor in je eigen thuisomgeving. Meer hierover vind je op onze Facebookpagina, Instagram en op onze website. De Live lessen worden gegeven door onze eigen instructeurs! Tevens zullen er programma's worden gemaakt die je op een voor jou geschikt moment kan bekijken.
https://www.facebook.com/healtcenterinculemborg/
https://www.instagram.com/healthcenterculemborg/?hl=nl
www.healthcenter-culemborg.nl

-  Materiaal uitleen: als je thuis wilt trainen met kleine materialen (dumbells, kettlebells, elastieken, ...etc) is het mogelijk deze op afspraak bij ons af te halen. Wij vragen geen borg, maar enkel sportplezier.
Je kunt contact opnemen via Facebook-Messenger, Instagram Messenger en info@healthcenter-culemborg.nl
 
Ondanks dat wij een complete onlineafdeling zijn gestart zullen de financiële gevolgen van de crisis ook voor ons duidelijk voelbaar zijn. Wij realiseren ons dat als gevolg van de onverwachte sluiting er leden vragen hebben over het abonnement. Je kunt gebruik maken van al het bovenstaande, maar ondanks dat zullen wij uiteraard, als de situatie genormaliseerd is, met een passende tegemoetkoming komen!
Mocht je je hier niet in kunnen vinden kan je middels deze link er voor kiezen om de maand april en mei je abonnement te bevriezen. We hopen om een ieder weer terug te mogen ontvangen in ons gezellige sportcentrum.
 
Rest ons iedereen heel veel sterkte te wensen in deze onwerkelijke tijd.
 
Pas goed op elkaar en op jezelf!
 
Met een sportieve groet,
namens het Healthcenter
 
 Jasper Hoogstraten

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws