Nieuws

 • Lesrooster

  Ben je benieuwd wanneer wij welke lessen aanbieden? Klik dan op de ...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen er  op feestdagen a...

  Lees meer
Meer nieuws

Update naar aanleiding persconferentie 2 feb

Beste,

Zoals iedereen gisteravond tijdens de persconferentie heeft kunnen horen, wordt de lockdown verlengd tot 2 maart. Helaas is dit een situatie die wij eerder hebben meegemaakt. Door jullie positiviteit en steun zijn wij daar doorheen gekomen. Daar hebben wij nu ook alle vertrouwen in. Wij snappen dat er veel vragen zijn rondom de lidmaatschappen, net als vorig jaar. Wij zullen weer met een compensatie model komen waar je voor kunt kiezen. Volgende week zullen wij jullie daarover per mail informeren.

Hoe blijf jij in beweging?
 

 • Outdoor training bij Healthcenter Culemborg

Wij bieden elke dag Outdoor Trainingen aan. Er vinden buiten FunXtion circuits plaats waarvoor je je in kunt schrijven via de Sportivity app. Zelfs bij regen gaan onze lessen door, kleed je daarop aan. Jullie kunnen volledig binnen de geldende regels, in tweetallen, veilig komen trainen. Voor meer info, check onze Sportivity app.
 

 • Online training

Wij bieden een online rooster. Het rooster bestaat uit live en opgenomen lessen en aan iedereen is gedacht. Ook als je geen ervaring hebt met onze groepslessen, zullen er ook leuke thuis workouts zichtbaar zijn. Deze lessen worden dagelijks gepost op onze social media kanalen en zijn thuis te volgen. Al onze kanalen zijn terug te vinden via onze website. Onze instructeurs zullen alternatieven aanreiken voor het gebruik van materialen en gewichten. Zo kan iedereen meedoen en blijven wij met elkaar verbonden.
 

 • Persoonlijke begeleiding @home

Heb je moeite om thuis in beweging te blijven? Stuur dan een mail naar Jasperg@healthcenter-culemborg.nl Hij zal ervoor zorgen dat een van onze instructeurs contact met jou opneemt en een persoonlijk programma met en voor jou zal opstellen. Aangepast op jou, jouw situatie en de materialen die jij tot je beschikking hebt.
 

 • Voedingsadvies

Wil jij je lichaam een complete reset geven en 3-5 kilo afvallen? Stuur een mailtje naar
Jasperg@healthcenter-culemborg.nl dan nemen onze voedingscoaches contact met je op voor meer informatie. Zij zullen je helpen met een krachtig begin voor het veranderen van jouw leefstijl. Geen quickfix maar een quickstart!

Wat doen wij achter de schermen?

Wij zijn bezig om onze organisatie te verbeteren. Zo nemen wij onze werkprocessen onder de loep, worden onze apparaten gecheckt, muren worden geschilderd en maken wij alles grondig schoon.

Tot slot

Blijf zoveel mogelijk actief en in beweging. Een leven met voldoende beweging en gezonde voeding is van levensbelang. Wij begrijpen dat het in deze tijden soms lastig is om je motivatie hoog te houden. Maak daarom gebruik van ons aanbod, wij helpen je graag. Is er verder nog iets waar wij je mee kunnen motiveren? Laat het ons weten!

Stay safe!

Team Healthcenter Culemborg
 

Nieuws

 • Lesrooster

  Ben je benieuwd wanneer wij welke lessen aanbieden? Klik dan op de ...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen er  op feestdagen a...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Sport je liever in een groep, dan zit je bij Healthcenter Culemborg perfect.

  Meer informatie
 • FITNESS

  FITNESS

  Healthcenter Culemborg maakt gebruik van de professionele Matrix apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining.

  Meer informatie
 • MILON CIRKEL

  MILON CIRKEL

  SLANK IN 35 MINUTEN! Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

  Meer informatie
 • VOEDING

  VOEDING

  Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf!

  Meer informatie
 • WELLNESS

  WELLNESS

  Wat het sporten bij Healtcenter Culemborg éxtra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om te ontspannen in onze wellness!

  Meer informatie
 • FYSIOTHERAPIE

  FYSIOTHERAPIE

  Een veelzijdige en gezellige praktijk waar je zonder verwijzing van je huisarts terecht kunt.

  Meer informatie