ONTSPANNEN BIJ HEALTHCENTER CULEMBORG

Wat het sporten bij Healtcenter Culemborg éxtra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om na de training te ontspannen in onze wellness-ruimte! Deze rustgevende ruimte is toegankelijk voor leden boven de 18 jaar.

Finse sauna met lichttherapie

Een prettige Finse sauna met houten ligbankjes. Er is ruimte voor ongeveer 8 personen. Gebruik de sauna voor 6 à 15 minuten. Zo geeft u uw lichaam voldoende tijd om de poriën te openen en afvalstoffen kwijt te raken.  Na de saunagang is van belang dat u goed afkoelt, dit kan middels een koude douche.


Sauna Rooster

De sauna is dagelijks geopend vanaf 9.00uur. De toegang is zowel voor dames als voor heren, behalve op de volgende tijden:

Alleen toegang Dames:      Dinsdag avond (18.00-22.00) en donderdag ochtend (tot 12.00)
Alleen toegang Heren:        Vrijdag ochtend (tot 12.00) en vrijdag avond (18.00-21.00).
Huisregels: badkleding/ondergoed etc is niet toegestaan in de gehele sauna ruimte. Het gebruik van een handdoek is verplicht en wij vinden een rustige ontspannen sfeer belangrijk.


Stoomcabine

Stoom en warmte op de huid zetten de poriën open, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid wordt gereinigd. Bovendien kan de stoomcabine helpen bij een flinke verkoudheid. Ook na het gebruik van de stoomcabine is het belangrijk om af te koelen.


Loungebedjes en Zithoek

Na het afkoelen van de saunagang kunt u even relaxen op een van de loungebedjes of in de gezellige zithoek. Indien gewenst kunt u de saunagang hierna herhalen.
NB: Als u liever niet naakt gebruikmaakt van de sauna’s, kunt u een pestamal of omslagdoek (handdoek) dragen. Badkleding en ondergoed is niet toegestaan i.v.m. hygiëne.


Zonnebanken

In de lounge van Healthcenter Culemborg hebben we twee snelbruiners beschikbaar. U kunt hiervan gebruikmaken voor 6, 12 of 18 minuten. Perfect om een mooi kleurtje te krijgen! Bouw het gebruik van de zonnebank rustig op. Voor meer informatie over onze zonnebank, verwijzen we je naar onze receptie!


Love 4 Nails

In oktober 2014 opende Love4Nails Culemborg haar deuren binnen Healthcenter Culemborg. Inmiddels heeft Ghazal al vele dames blij gemaakt met verschillende nagelbehandelingen, zonder hun natuurlijke nagels te beschadigen. Vanaf nu kunt u ook voor wimperextensions, semi-permanente mascara en alle andere behandelingen m.b.t oogstyling en gezichtsepilatie terecht bijLove4Nails Culemborg.


Mooi! bij Bo
Mooi! bij Bo is een schoonheidssalon, praktijk voor huidverbetering en pedicure en is sinds vijf jaar geleden gevestigd in het Healthcenter te Culemborg. Of het nu gaat om gezichtsmassage, reiniging, of het verzorgen van uw voeten er is voor elk wat wils. Behandelingen worden op uw wensen afgestemd. Van harte welkom bij Mooi! bij Bo Culemborg.

Interesse? Maak snel een afspraak met

Mooi! bij Bo
Parallelweg West 13, 4104 AX Culemborg
06 - 53148200
info@mooibijbo.nl
www.mooibijbo.nl

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws
Laatste Corona nieuws

Laatste Corona nieuws

Geplaatst op: 2020-05-19

Beste sporter, Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond hebben wij een aantal belangrijke beslissingen genomen. Healthcenter Culemborg zal de komende maanden outdoor alle sportmogelijkheden verd...

Lees meer Meer nieuws