SH'BAM bij Healthcenter Culemborg

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves!

SH’BAM is de per­fecte manier om in vorm te komen en uw ‘inner star’ te laten stralen, zelfs als u al wat danservaring hebt.
U danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klan­ken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swin­gende Latin beats.
Dit maakt SH’BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.

Elke 45-minuten durende SH’BAM les is levendig, uniek en afwisselend – en, zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maan­den.

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws