Spinning bij Healthcenter Culemborg

WAT IS SPINNING?

We zijn er mee groot gebracht; heerlijk fietsen. Healthcenter Culemborg biedt de mogelijkheid om één van de populairste programma’s indoorcycling te beoefenen. Voor wie wil afslanken, werken aan conditie of gezellig in groepsverband wil sporten, is deze les ideaal. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alp d’Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld.

Hieronder ziet u een video van de Spinning lessen bij Healthcenter Culemborg.

 


 

 

GOED OM TE WETEN: PER 1 JULI 2014 ZIJN WIJ EEN SAMENWERKING GESTART MET DOKMAN TWEEWIELERS.

Volgt u onze spinninglessen en koopt u spinning-benodigdheden bij Dokman Tweewielers?
Op vertoon van uw clubpas krijgt u 10% korting op uw aankoop!
Website: www.dokmanfietsen.nl

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws