WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren al volgt:


• gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
• meer energie en een fitter gevoel
• verbeterde sportresultaten
• gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam “Make The Switch” verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding. Je traint onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

Heb je al een goede basis conditie? Dan kun je direct starten met een 10-daagse Sportvastenkuur ofwel “Make The Switch” fase. Deze begeleiding bestaat onder meer uit een face-to-face intake gesprek en contact tijdens de kuur. Verder ontvang je een op maat gemaakt persoonlijk protocol en de benodigde voedingssupplementen die je tijdens het Sportvasten nodig hebt.

Een afspraak maken met een van onze Sportvast Coaches, Jasper en Wendy, om het traject en de benodigde begeleiding te bespreken? Bel 0345-549 920 voor meer info of vul onderstaand formulier in.

 

 

Healthcenter Culemborg is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness , de Milon Cirkel, wellness en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws