XCO bij Healthcenter Culemborg

De XCO-training is een totaal training waarbij gebruik wordt gemaakt van een XCO-trainer. De XCO-Trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset’ aanspant. Je traint conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrandt caloriën en het is de optimale buik/rugtraining workout!

De XCO-training is kort, effectief, simpel en met veel fun en power. De XCO-training is geschikt voor iedereen. Er zijn 4 maten XCO’s dus je kunt zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen. Makkelijk te volgen, geen moeilijke choreografieën, maar gewoon simpel en veilig.

Hieronder ziet u een video van de XCO lessen bij Healthcenter Culemborg.

 

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.