XCO bij Healthcenter Culemborg

De XCO-training is een totaal training waarbij gebruik wordt gemaakt van een XCO-trainer. De XCO-Trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset’ aanspant. Je traint conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrandt caloriën en het is de optimale buik/rugtraining workout!

De XCO-training is kort, effectief, simpel en met veel fun en power. De XCO-training is geschikt voor iedereen. Er zijn 4 maten XCO’s dus je kunt zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen. Makkelijk te volgen, geen moeilijke choreografieën, maar gewoon simpel en veilig.

Hieronder ziet u een video van de XCO lessen bij Healthcenter Culemborg.

 

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws