Yoga bij Healthcenter Culemborg

Yoga streeft naar evenwicht tussen spanning en ontspanning.
Tijdens de oefeningen voel je, waardoor die spanning ontstaat, en hoe je die spanning kunt ontspannen. Het is een ontdekking voor jezelf.


Je ervaart, wat echt ontspannen-zijn voor je betekent, niet alleen tijdens een yogales, maar ook elk moment van de dag. Yoga is een systeem, dat lichamelijke en geestelijke oefeningen combineert en waarin ademen, ontspannen concentreren en visualiseren sleutelbegrippen zijn. Wie denkt dat hij of zij het nu wel weet, heeft het mis.

Yoga moet je voelen, ervaren. Yoga werkt door op verschillende niveaus. Het leert ons, hoe de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten van de mens op elkaar inwerken. Zo wordt het oefenen van Yoga een proces van zichzelf leren kennen.


Bij Healthcenter Culemborg is de Yoga les een combinatie van Hatha-Yoha en Yoga-Flow, de yoga voor lichaam en geest.

Het belangrijkste van Yoga is echter het tot stand brengen van een grotere harmonie tussen lichaam en geest, zodat men weer met ‘beide voeten op de grond’ komt te staan en beter kan omgaan met problemen. Yoga bevordert het welzijn van de mens, maar … je moet er zelf aan werken.

 

Stel niet uit, start met de Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
Back to normal of beter?

Back to normal of beter?

Geplaatst op: 2020-06-27

Vol enthousiasme presenteren wij hier ons rooster vanaf 1 juli. ? De komende maanden zullen wij de club hybride inzetten. Dit betekent zowel binnen als buiten volledig operationeel om jullie zoveel mogeli...

Lees meer Meer nieuws
Beste sporter,

Beste sporter,

Geplaatst op: 2020-06-17

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!! Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende af...

Lees meer Meer nieuws