Zumba bij Healthcenter Culemborg

Normale workouts zijn vervelend en saai en ze sporen je alleen maar tot één ding aan, namelijk om te stoppen!
Maar nu is er een nieuwe manier om snel gewicht te verliezen, van die zwembandjes af te komen en het goed en sexy gevormd figuur te krijgen dat je altijd al wilde.
En het mooie van alles is dat het echt leuk is met Zumba!

De revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout.
Met Zumba heb je nooit het gevoel dat je bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”.
Met elke swingende Zumba workout beweging werk je aan je onderlichaam, je buikspieren, middel en je bovenlichaam.
Je verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is.
Je verbrandt direct vet en calorieën vanaf het moment dat je eraan begint.

Hieronder ziet u een video van de Zumba lessen bij Healthcenter Culemborg.

 

 

Stel niet uit en maak kennis gratis kennis met Zumba

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.


Healthcenter Culemborg is dé plek voor wellnessde Milon Cirke individueel fitness , groepsfitness , en meer. Bij Healthcenter Culemborg ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden  bij healthcenter Culemborg starten met de dagpas.

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.