Nieuws

 • Eindejaarsmail

  Beste sporter, Het jaar loopt op zijn einde, 2024 is in zicht. Wat een ...

  Lees meer
 • Lesrooster

  Ben je benieuwd wanneer wij welke lessen aanbieden? Klik dan op de ...

  Lees meer
Meer nieuws

Fit worden? Bekijk hieronder onze conditietrainingen

Aan je conditie werken kun je op verschillende manieren doen. Op een swingende manier, op de fiets, in een circuitvorm, op de fitnessapparaten of met behulp van je Personal Trainer. Kijk hier voor de mogelijkheden!

Body-Pump (Les Mills)

BODYPUMP® by Les Mills is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout (60 min) daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd wat betreft muziek en nieuwe choreografie.

Fitness

Healthcenter Culemborg maakt gebruik van de professionele Life Fitness voor cardio en Matrix voor kracht. Er zijn twee grote ruimtes om zowel individueel of in groepsverband te trainen. Wij hebben een aparte Spinningzaal met Keizer spinbikes. Ook kun je bij onze Personal Trainer terecht voor meer persoonlijke doelen met optimale begeleiding te bereiken.

Pilates

Bij Pilates oefen je, zonder dat je je in het zweet werkt, jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker. Oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. Ook voor leden die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing! Deze les duurt 45 minuten.

Spinning

Spinning® is een pittige, conditionele workout van 60 minuten op een soort van hometrainer. Houd je van hard werken en je in het zweet fietsen, dan is spinning echt iets voor jou. Wie er eenmaal aan begint, is vaak niet meer te stoppen. Ideaal voor de buitenfietser om de winter te overbruggen tot het zomer fietsseizoen weer begint. Healthcenter Culemborg heeft een aparte spinningzaal met professionele Kaiser spinbikes.

X-Core

“X-CORE“ is een afkorting voor ‘eXtreme Core’. Een core-training wil zeggen; dat je voornamelijk jouw natuurlijke corset, ofwel je buik- en rugspieren, traint. Je krijgt door middel van X-CORE training niet alleen een strakker lijf, maar je voelt je na een training vol power ook voldaan en energiek! Deze les duurt 45 minuten.

Yoga

Yoga is dé les als je op zoek bent naar balans, tot rust wil komen, meer ontspanning zoekt, leniger en krachtiger wil worden of je ademhaling wilt verbeteren!
Yoga is niet prestatiegericht. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen fysieke grenzen en je beweegt binnen je eigen mogelijkheden. Yoga is daarom geschikt voor elke leeftijd. Deze les duurt 60 minuten.

Zumba

Zumba® is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba je goed kan helpen om gewicht kwijt te raken.  Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel. Deze les duurt 45 minuten.

Pink Boxing

Pink Boxing, een workout waarbij conditie en kracht op een leuke en uitdagende manier wordt getraind. Een complete training door de combinatie van boksen en functionele circuittraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Er komen geen sparvormen in voor.

BVI

BVI betekent bewegen voor iedereen. Deze 45min durende training is laagdrempelig om in te stappen! Het hele lichaam wordt getraind, zowel conditie als spierversterkend maar ook de flexibiliteit komen aanbod. Na de training hoort een kopje koffie er uiteraard ook bij want het sociale aspect is bij deze training net zo belangrijk als het fysieke! 

Back in Shape

In deze inspirerende groepsles kun je lekker bewegen. Back in Shape heeft een complete workout, voor ieder wat wils. In een groepsles wordt sporten niet alleen gezond, maar ook nog gezellig. Je motiveert elkaar om tot het uiterste te gaan.

 

 

Nieuws

 • Eindejaarsmail

  Beste sporter, Het jaar loopt op zijn einde, 2024 is in zicht. Wat een ...

  Lees meer
 • Lesrooster

  Ben je benieuwd wanneer wij welke lessen aanbieden? Klik dan op de ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Healthcenter Culemborg
Parallelweg West 13
4104 AX Culemborg

0345-549 920
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Sport je liever in een groep, dan zit je bij Healthcenter Culemborg perfect.

  Meer informatie
 • FITNESS

  FITNESS

  Healthcenter Culemborg maakt gebruik van de professionele Matrix apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining.

  Meer informatie
 • MILON CIRKEL

  MILON CIRKEL

  SLANK IN 35 MINUTEN! Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

  Meer informatie
 • VOEDING

  VOEDING

  Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf!

  Meer informatie
 • WELLNESS

  WELLNESS

  Wat het sporten bij Healtcenter Culemborg éxtra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om te ontspannen in onze wellness!

  Meer informatie
 • FYSIOTHERAPIE

  FYSIOTHERAPIE

  Een veelzijdige en gezellige praktijk waar je zonder verwijzing van je huisarts terecht kunt.

  Meer informatie